admin login
Volgende dienst
Donderdag 14 juni Me-We avond over Rouw en Verlies
Datum publicatie: 5 jun 2018
Laatste update: 5 jun 2018

Beste gemeenteleden,

De tweede Me-We avond over geloofstwijfel bracht veel openheid, herkenning en leermomenten. Graag informeren we je hierbij over de volgende avond:  donderdag 14 juni over Rouw en Verlies met Laurina de Visser.

Me-We?
Tijdens de Me-We avonden willen we ontmoeten, verbinden en delen. We zouden het heel mooi vinden dat gemeenteleden gaan ontdekken dat je in bepaalde zaken niet alleen staat maar dat er meer mensen zijn die dit met je delen.

Donderdag 14 juni – Rouw en Verlies (meld je aan!)
Op donderdag 14 juni zal Laurina de Vries de avond leiden. Laurina is ervaringsdeskundige, schrijver en eigenaar van Lichtehuisjes.nl (www.lichtehuisjes.nl).

Tijdens de avond wordt er in gegaan op wat het verlies van een geliefde met je doet. Wat is rouw, waar ga je doorheen, welke fases etc, ook verschillen tussen mannen en vrouwen komen aan bod. Ook gaat het over rouw en geloof; wat kan daarbij spelen? Ook voor mensen die nog geen ervaring hebben met het verlies van een geliefde leren hoe zij kunnen omgaan met iemand die een geliefde is verloren, de do’s en dont’s

De avond start om 20:00 uur in het Pro33 College, Wiekslag 50 (voorheen Accent).

Meld je aan!
Dit kun je snel doen via dit formulier

Met vriendelijke groet namens het pastorale team,

Elsbeth Haarsma – Oudste pastoraat.