Wat is Masakhane?
Datum publicatie: 22 mei 2013
Laatste update: 22 mei 2013

Masakhane is de naam voor de vrijwilligersreizen naar het zendingsgebied Nqutu van de Nederlands Gereformeerde Zendingsvereniging (NGZN). Ook dit jaar zullen er in de zomer twee vrijwilligersreizen plaatsvinden naar Zuid-Afrika. Een jongeren- en ouderenreis, met o.a. onze gemeenteleden Adrie en Aafke van Langevelde, en enthousiaste vrijwilligers met als doel de lokale broeders en zuster te helpen met diverse klusprojecten, kinderwerk en gemeenteopbouw.
Dit is wat ze gaan doen:

• Op Haladu gaan we het dak vervangen en een hekwerk om heen zetten
  • Op KwaLanga wordt het dak vervangen en binnen een kantoortje gemaakt voor Jimmy Khanye KwaMabona is in 2007 gebouwd door Masakhane 1
  • Op Mdundubezini wordt het dak vervangen
  • Op Nkande wordt het dak vervangen en een hekwerk om heen gezet Nondweni is gebouwd door Masakahne 3

Bekijk voor meer informatie en de andere acties de website of de facebookpagina van Masakhane

kinderen met de kinderbijbels

Kinderen met de kinderbijbels

Dakrenovatie voor de kerk in Mdundube

Dakrenovatie kerk in Mdundube

Renovatie is hard nodig