Corona update

We zitten tot half januari in een strengere lockdown. Dit heeft ook als gevolg dat de kerkdiensten weer volledig online aangeboden worden. Helaas dus zonder gemeenteleden in de dienst erbij.

Dit bericht is geplaatst op 19-12-2021

Helaas dus zonder gemeenteleden in de dienst erbij.

We doen zoals altijd ons uiterste best om er – met elkaar - ook online een mooie dienst van te maken, en zo in deze lastige tijd ook digitaal verbonden te blijven. Als u problemen ondervindt om de diensten thuis te kunnen volgen, schroom dan niet om hulp in te roepen.

Laten we in deze tijd die voor ons ligt op andere manier Opzien naar God, Omzien naar elkaar en Uitzien naar de ander.
Hartelijke groet,
namens de kerkenraad,
Viola Strijker, oudste viering
Anne-Geert van der Bijl, oudste beheer