Corona update

Hoopvol nieuws! Vanaf vrijdag 25 februari gelden er geen beperkende maatregelen meer voor het kerkelijk leven.

Dit bericht is geplaatst op 25-02-2022

Vanaf nu bent u niet meer verplicht om een mondkapje te dragen, hoeft u geen 1,5 meter afstand meer te bewaren en is het niet meer nodig om tickets te bestellen via de website. Ook is er weer de mogelijkheid om samen koffie te drinken na afloop van de dienst. Dat zal vast voor ieder van ons wennen zijn na deze langdurige periode van beperkingen.
Verruiming betekent niet dat Corona voorbij is. Daarom is het goed om zorgvuldig om te blijven gaan met elkaars gezondheid en de basismaatregelen in acht te blijven houden.
Voor alle gemeenteleden die nog graag 1,5 meter afstand willen behouden in de dienst, zullen we zowel aan de zijkanten (de zgn. buitenring) als achterin de aula voldoende plekken creëren. Voel je dus altijd welkom om te komen!

We zien uit naar een tijd waarin corona steeds minder aanwezig zal zijn en we als gemeente weer meer elkaar kunnen ontmoeten, zowel op zondag als door de week.

Hartelijke groet, namens de kerkenraad,
Viola Strijker, oudste viering
Anne-Geert van der Bijl, oudste beheer