Abonneer je op onze agenda

Kerkdienst - Avondmaal - Derde Advent
In deze dienst gaat ds. Atze Buursema voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Vierde Advent
In deze dienst gaat ds. Albert Balk voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Za
Kerkdienst - Eerste Kerstdag
Kerkdienst - Tweede Kerstdag
In deze dienst gaat Judith Gerkema voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Vr
Kerkdienst - Jaarwisselingsdienst
In deze dienst gaat ds. Albert Balk voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 19:30 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat ds. Freddy Gerkema voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Teenchurch XL - Eerste lijdenszondag
In deze dienst gaat ds. ? voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Avondmaal - Tweede Lijdenszondag
Kerkdienst - Derde Lijdenszondag
Kerkdienst - Vierde Lijdenszondag
Kerkdienst - Vijfde Lijdenszondag
In deze dienst gaat Anne Velema voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.