Abonneer je op onze agenda

Kerkdienst - Belijdenisdienst - Joriskerk - 14.00 uur
In deze dienst gaan Judith en Freddy Gerkema voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 14:00 uur.
Kerkdienst - Doopdienst
In deze dienst gaat ds. Albert Balk voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat ds. Frank Schneider voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaan ds. Albert Balk en Judith Gerkema voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Teenchurch XL
In deze dienst gaat Cocky Drost voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Avondmaal
In deze dienst gaat ds. Atze Buursema voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Vr
Kerkdienst - Kerstavond