Abonneer je op onze agenda

Kerkdienst
In deze dienst gaat ds. Albert Balk voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Avondmaal
In deze dienst gaat ds. Jan Willem Sonneveld voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Teenchurch XL - Eerste lijdenszondag
In deze dienst gaat ds. ? voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Avondmaal - Tweede Lijdenszondag
Kerkdienst - Derde Lijdenszondag
Kerkdienst - Vierde Lijdenszondag
Kerkdienst - Vijfde Lijdenszondag
In deze dienst gaat Anne Velema voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Vr
Kerkdienst - Goede Vrijdag
In deze dienst gaat ds. Albert Balk voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 19:30 uur.
Kerkdienst - Eerste Paasdag
Kerkdienst
In deze dienst gaat Herman Takken voor. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Kinderdienst