Evenementenfilter
Type evenement

Abonneer je op onze agenda

Kerkdienst
In deze dienst gaat ds. Janneke Dekker voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Pluskringdienst
In deze dienst gaat Judith Gerkema voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - 15.00 uur - Intrede ds. Albert Balk
In deze dienst doet Albert Balk intrede. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 13:00 uur.
Kerkdienst - Avondmaal
In deze dienst gaat ds. Albert Balk voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat Coosje Haan voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat ds. Pieter Frans de Boer voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Avondmaal
In deze dienst gaat ds. Diederik Ensing voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat ds. Marten Tel voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat ds. Jan Bouma voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Startzondag
Kerkdienst
In deze dienst gaat ? voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat ds. Frank Schneider voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaan ds. Albert Balk en Judith Gerkema voor. Bij deze dienst mogen maximaal 60 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.