Evenementenfilter
Type evenement

Abonneer je op onze agenda

Kerkdienst
In deze dienst gaat Roel Koelewijn voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Avondmaal
In deze dienst gaan Anne Velema en Freddy Gerkema voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Pinksteren
In deze dienst gaat Herman Takken voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat ds. Daniël Timmerman voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat Judith Gerkema voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Avondmaal
In deze dienst gaat ds. Dennis v.d. Zee voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat Ds. Dick Westerkamp voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat ds. Janneke Dekker voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Pluskringdienst
Kerkdienst
In deze dienst gaat voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Avondmaal
In deze dienst gaat Albert Balk voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat Coosje Haan voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat Pieter Frans de Boer voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst - Avondmaal
In deze dienst gaat Diederik Ensing voor. Bij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.
Kerkdienst
In deze dienst gaat voor. JBij deze dienst mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Je kan deze dienst ook volgen via de livestream. De dienst begint om 10:00 uur.